Jazzhands

Den växande högen

Jaaaaahapp. Tråkig upptäckt ändå. Att jag skriver bättre “på café” än hemma. I alla fall gjorde jag det idag, och det berodde på att caféet jag valde saknade internet. Tråkig upptäckt, som sagt. Väljer att ignorera detta.

Fick i alla fall flera sidor skrivna. Om det är bra överlåter jag till högre makter dvs min redaktör att avgöra men för tillfället prioriteras produktion framför konstnärskap och finlir.

Försökte utöka effektiviteten även inom andra områden och gav mig därför på att “fixa stoppet i avloppet” i köket. Skruvade av ett rör, konstaterade smuts och rensade det. Sköljde det i diskhon med naturlig påföljd att allt äckligt avloppsvatten naturligtvis rann ut på köksgolvet. Var annars, när halva röret är bortskruvat? Logiken är inte glasklar alla gånger. Så är det när man är en kreativ själ inom de fria yrkena.

Det här med darren då. Jo, tackar som frågar, den är kvar men något annat är väl inte att vänta. Den vägen har man ju vandrat ett antal gånger nu. Försöker att bara ignorera. Det är hjärnans kamp mot kroppen, en alltför bekant strid och hjärnan är ju, som alltid, dömd att förlora.

Etiketter None

  • Lasse, 11:43 am April 5, 2012:

    Av egen erfarenhet vet jag att finliret kommer med produktionen. Kör på vettja.

  • Ulla-Marie, 9:25 pm April 5, 2012:

    Men det är sådana vi som inte skriver vill vara, dvs sådana som sitter på ett café och skriver.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen