Jazzhands

I morgon är en annan dag


En timme innan quiz och Pet Sounds Bar-mannen säger “var är sladden till projektorn då, har ni en sån?”. Vi säger “nej…?” och han säger “Då går det inte”.

Detta medan PSB fylls av förväntansfulla quizzare. Bilderna i mitt sinne av att behöva ställa sig upp och harkla sig lite och sen konstatera att tyvärr blir det inget quiz för tekniken funkar inte.

Språngmarsch till butik och köpa sladd. Sladd funkar inte. Språngmarsch tillbaka. Byta sladd. Tiden tickar. Svetten lackar. Och varför är den där korthåriga tjejen i baren så jävla otrevlig hela tiden för? Alltså verkligen otrevlig. Mot alla utom Björn.

Kombinationen Stressigaste Aftonen i Mannaminne och pressvisning av riktigt läskig skräckfilm (“The Woman in Black”) är inte bra. Resultat: dålig sömn och nasty mardrömmar.

Vi fick igång quizzet, kände viss dålig stämning från början vilket gjorde mig nervös vilket gjorde att jag pratade skitsnabbt, så att en farbror bad oss sakta ned för fan, och så försökte jag muntra upp klippet från Gudarna måste vara tokiga med att dra en lustig parallell till den där tårtan men det föll inte i god jord så jag satt på golvet bakom DJ-bordet i en slags fosterställning resten av kvällen istället.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen