Jazzhands

Bio

Kristin föreslår att vi ska gå på bio och undrar om jag sett Deep Blue Sea. Jag svarar verkligen inte, jag kan inte tänka mig något läskigare.

När vi ses uppstår givetvis en farsartad dialog som går ut på att jag tror att hon vill att vi ska se Renny Harlins film om muterade hajar medan hon i själva verket syftar på ett känslosamt, engelskt kostymdrama.
“Den verkar ju skitläskig!”
“Varför det? Är du rädd för känslor?”
“Meh! Hajar och grejor”
“Det är inga hajar med i den vad jag vet…?”
“Det är väl massor med hajar med?”
“Nej, den handlar om tiden efter andra världskriget…”
“Då de forskar på hajar?”
“Nej, nåt med en stridspilot”
“Av han som är gift med Geena Davis?”
“Vem är det?”
“Finnen”
“Är han finne?”
“Renny whatshisname”

…och så vidare innan vi kommer på att jag av någon anledning tror att Deep Blue Sea, alltså skräckfilmen, fortfarande går på bio vilket alltså får stå som det slutgiltiga beviset på att jag är out of the loop just nu med anledning av mitt författarskap.

Etiketter None

  • Cillen, 12:49 pm April 23, 2012:

    alltså. HAHAHAHAHAAHAHAHA!

  • victoria, 8:37 pm April 23, 2012:

    alltså, min kommentar skulle ju va HAHAHAHAHAHAHAHA men den va ju redan skriven så då får jag väl berätta om när jag, under min mest svåra och svarta period helt självklart trodde att Die Hard var nåt slags tyskt relationsdrama….

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen