Jazzhands

Författarintervju

Hallå där, Caroline Hainer, hur går det med boken egentligen? Vi är många som undrar.
– Det går hyfsat bra. Nådde ett breakthrough igår med ett kapitel som jag kämpat med ett tag, ett riktigt sorgebarn. Men igår kom jag på hur jag skulle skriva det.

Följer man dig på Facebook får man ju lätt intrycket av att du mest leker med hundar hela dagarna?
– Det stämmer inte alls. I söndags hälsade Linnéas föräldrar på henne med schnauzervalpen Sigge och jag råkade bara vara i närheten. När de sen frågade om jag ville stanna på tårta kunde jag ju inte vara oartig, eller hur?

Har du uträttat några stordåd nyligen?
– Jag har fått Björn Olsson att laga pasta carbonara och på fredag kommer jag att öppna porten till superhjältesfilmernas magiska värld för både Linnéa och Petter eftersom de ska se The Avengers med mig. Jag vet att de kommer att gå ned på knä och tacka mig efteråt. Men sån är jag, en sån som öppnar dörrar.

Några andra omvälvande händelser eller kör du mest Howard Hughes-leverne nu och koncentrerar dig på “den inre resan”?
– Jag åker till LA om mindre än en vecka, dude. Prata inte med mig om inre resor.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen