Jazzhands

Tyck till om tyckaren!

Nu har DU chansen att läsa Inte helt hundra innan precis alla andra. Och, inte nog med det, du har också chansen att tycka till om det alla vet kommer bli den största boken i nöjes/skönhetsbloggare som skriver om relationer-genren.

Precis. Jag talar om dig. Och mig.

Skriv några rader till min redaktör, frågar hur han mår och berätta lite om dig själv. Inte mycket, bara hur gammal du är, varför du hänger här på Jazzhands istället för att jobba, hur dina läsvanor ser ut och att du skulle vilja läsa Boken Alla Kommer Snacka Om innan de börjar snacka om den. Du behöver inte alls dölja att du är en besserwisser och/eller trendkänslig, det är helt okej. Alla har vi våra sidor.

Vi behöver dig, testkanin, som vill läsa och sedan smacka med läpparna och berätta exakt vad du tyckte kändes helt hundra, eller inte, för att KNYTA AN TILL TITELN. Du vet att du vill. Känslan av att vara FÖRST och LYSSNAD PÅ är inte att förringa, låt oss vara ärliga nu.
Bonus: snaskiga detaljer, mycket naket och en hel del referensmaterial att skryta med.

Nå. Maila Simon nu. Hälsa från mig.
simon[at]volante.se

Etiketter None

 • Ellen, 11:52 am May 3, 2012:

  Ã… va kul!!! Får man anmäla sig trots att man själv är journalist? Om man gör det som privatperson och jazzhands-fan?

  /random undran

 • Jazzhands, 4:47 pm May 3, 2012:

  Oh, men kära nån! Gud ja! Och att vara ett Jazz-fan är inget krav, bara en bonus för min egen, personliga del.

 • Ulla-Marie, 9:36 am May 5, 2012:

  Jag var testpublik på Dramaten en gång och var så rädd att jag skulle tycka fel, så jag tyckte inget. Bäst att avstå tyck-rollen även här, men jag tror jag känner nån som skulle vara en bra tyckare, nämligen: http://gnidkungen.blogspot.se/
  och vars bror är en tyckare av rang: http://buttertarordet.blogspot.se/

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen