Jazzhands

Scener från utanför en food truck, del två

“Vad skriver du om”, frågan duden som min gamla värdmamma (bless her!) med all säkerhet skulle karaktäriserat som en stoner. En dropout. Fräknar, lite för långt hår i 2010-talets version av Beatles-frisyr.

“Film och nöje mest, kan man väl säga”, svarar jag torrt.
“Cool. Jag ser aldrig på film, jag orkar inte”.
“Well…”.
“Så du är journalist alltså? Min pappa är journalist och han pratar bara om massa saker jag inte är intresserad av hela tiden typ mord och våldtäkt. Min mamma är vakt på ett fängelse så hon pratar också om mord och våldtäkt hela tiden och jag är typ inte intresserad, man”.
“Well…”.
“Det du skriver om verkar coolare”.
“Kanske”.
“Men jag kan inte se film, man, jag gillar liksom inte att sitta ned. Eller vara still. Jag var börsmäklare förut, man, det var cool. Det borde finnas biografer där man fick stå upp och kolla på filmen, stå upp och knalla omkring”.
“Det borde det”.
“Yeah…Trevligt att prata med dig, jag måste kila”.
“Hej då!”.
“Hej då!”.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen