Jazzhands

Gränsen, fast med extra ost

Det ultimata. Det måste ju vara att beställa pizza till hotellrummet. Skapa sin egen, välja crust och toppings online, och sedan höra knack på dörren. Sticka några dollars i näven på delivery guy och sen ta en liten tugga av himlen.

Allvarligt.

Hotellvistelse med pizza delivery, jag lever drömmen.
Förutom att drömmen också involverar ont i fötterna (mer runtknallande idag, denna gång längs antikaffärgatan La Brea) och latent stress. Kapitel ska skickas till lektörer och så vidare. Skriv på, skriv på. ÖKA!

Ändå: Claire Danes i rollen som mig i filmversionen, vad tycks? Tidsfråga bara om vilket produktionsbolag som nappar på optionerna. Kommer ändå yrka att jag är med på castingen.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen