Jazzhands

Den Största Burgaren

Här är den. Den största burgaren. Åt på 25 Degrees, en skön diner/bar/restaurang på Roosevelt Hotel. Fatta stor! Sheilas brugare, med bacon och gorgonzola, är en behaglig hjärtattack waiting to happen.

Efter maten (jag var tvungen att äta fries och en milkshake också. Varför? Därför) utforskade vi det anrika hotellet, jag och Sheila. Vi hittade The Spare Room, en gömd liten bar där allt går i mörkt trä, där man dricker klassiska cocktails och spelar sällskapsspel som backgammon. Bland alla chesterfieldsoffor fanns också en bowlingbana, vilket är vansinnigt classy.

Och WHOA! Update! Jazzläsaren Victoria uppmärksammar mig på denna video som ju förklarar allting. Yes, jag var där! Massor av skäggiga män, en av dem kan mycket väl varit Jon Hamm. Eller Pete Campbell som civil.

Etiketter None

  • victoria, 1:35 pm May 12, 2012:

    Woha! såg http://www.youtube.com/watch?v=5M-iiIpzEfU o tänkte att det där måste u vara ett grymt ställe o nu är du där, kanske har du suttit i samma soffa som Jon Hamm? coooool!

  • Lasse, 7:13 am May 13, 2012:

    Såg ut som en langoljär…

  • Julia, 8:15 am May 16, 2012:

    Oj.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen