Jazzhands

Vågor

Det går i vågor allting.

Vaknar sent. Skriver någon timme. Går ut i solen på jakt efter mat, ned på S. Beverly Drive där alla möjliga kök står på rad: Urth Café, Mulberry Pizza, det där lilla franska caféet…

Jag går förbi Al’s Newsstand. Sköna farbrorn med hesa rösten, som en gång sa till mig lite i förtroende att han skulle få in nya Cosmo på måndag, var inte där. Handlade en lunta glossy mags i alla fall.

Te på Peet’s Coffee. Dålig internetuppkoppling där vilket funkade till min fördel, fick lite mer skrivet.

Sen kepsjakt. Alltså jag har ju bränt mig så amatörigt och dumt på armar, näsa och på huvudet så att keps, jätteglasögon och långärmat är enda alternativet. Speciellt eftersom vi ska till Disneyland i morgon för att fira Ronis födelsedag och det är alltid gassande där.

Sen en våg av trötthet, tillbaka till hotellet för en lur.

Middagsjakt på det. Smörgås och sallad i all enkelhet. Sen tillbaka till skrivbordet/datorn. Alltså, slår det mig plötsligt, jag lever ju faktiskt ett riktigt författarliv.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen