Jazzhands

“Hellre än bra”

Long time no jazz! Ja, så går det när man flyger hem från LA och har en mellanlandning på Heathrow i fem timmar. Sen kollar på det här klippet fyra gånger på raken för att man inte kan sluta tänka på hur uppenbart det är vem av bröderna Herrey som fortfarande längtar efter rampljuset och vilka av de andra två bröderna som mer “gör så gott de kan” alternativt “ser det som en kul grej” att damma av ett gammalt örhänge med en så tydligt tidsmarkerad titel som “Sommarparty”. Observera Pers danssteg och hur de så perfekt illustrerar uttrycket “hellre än bra”.

Okej, Herreys i Sommarkrysset och mellanlandning på Heathrow har knappast med varandra att göra? Jo, mer än man tror. Båda företeelserna tänjer på tålamodet och förståndet och kan vara bra som utmaningar, för att se hur mycket livsglädje man har kvar egentligen.

Ganska mycket visar det sig, i alla fall i mitt fall. Gick därför till Landet igår vid halv tio och kom inte hem förrän strax innan tre, svettig och inte så lite trött. Tänkte, innan jag somnade, att jag måste förnya gymkort, ändra mina matvanor och hitta en ny hobby. Löpning räknas inte, det har ju blivit så mainstream numera.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen