Jazzhands

Mental frånvaro, sjuklig närvaro

Jazztystnad. Denna beror på två till synes orelaterade saker: bokdeadline och något som enligt sjukvårdsupplysningen mycket väl kan vara halsfluss.

Jag säger att den gemensamma nämnaren är Dålig Tajming. Plus att jag visste att jag skulle få betala något slags pris för att jag satt bredvid en brittisk Gudrun Sjödén-tant som hostade hela resan över Atlanten.

Men dålig tajming är det. Jag har inte ens varit hemma en vecka och ligger således efter med allt, inklusive att träffa loved ones. Var och hälsade på mamma på sjukhuset första gången igår, mitt under utbrytande halsfluss. En halvbra, egentligen ganska dålig, idé. Men ont i halsen har ju alla lite då och då tänkte jag. Under de typ tre timmarna som följde på den naiva tanken hann min hals fördubblas ungefär, i alla fall kändes det så och idag har den en mental NFL-spelarstorlek.

Etiketter None

  • Ulla-Marie, 7:28 pm June 7, 2012:

    Trogna läsare haver tålamod.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen