Jazzhands

Fluss på er

Passar en hund. Hon är mycket söt men värsta cry-babyn.
Deklarerar.
Försöker ignorera grinolle som ylar vid dörren efter Kristin.
Svarar på mail som ignorerats i feberdimman.
Läser om filmquizlagmedlemmen Björn Olsson i dagens DN. Bara en tidsfråga nu innan han får en egen reality-show. Mellan honom och typ Nalle Knutsson är valet ganska klart. Björns show framför Nalles show. Mindre glamour kanske men mer cigarrer och livsinsikter. Som den här: “Jag älskar kombon fetma, alkoholism och kärlek”. Den sa han igår, Björn.

Fast mest av allt vill jag ju prata om Kärlek i Gambia och när gammelmor droppar “överraskningen” för 29-åriga Baba att han inte alls ska få följa med hem till Sverige utan hon ska istället – tada! – flytta till honom och Gambia.

Etiketter None

  • Ulla-Marie, 2:37 pm June 9, 2012:

    Mormor/Baba/Gambia = roligt!
    Cigarrer och livsinsikter = blir nästan avundsjuk. Kanske när jag inte längre har uppdraget: ANDT-samordning/folkhälsa.
    Griniga hundar = Så fina, men ger skuldkänslor trots att man gör sitt yttersta.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen