Jazzhands

Förändringens tid, Winds of change…

Kommer mitt liv att förändras i kväll? Det är möjligt. Det är mycket möjligt. Ikväll ska jag till medeltidskrogen Sjätte tunnan för första gången.

Många frågar mig varför.
Jag svarar att nu när Game of Thrones är slut för säsongen måste jag söka andra substitut för min riddartid-fix. Kanske kan en källarkrog i Gamla stan med gycklarspel som underhållning vara ett slags plåster på såren i väntan på mer Jon Snow?

Troligtvis inte men hey, vem är jag att tacka ja till dryck som serveras i krus?

Nå. Sjätte tunnan ikväll. Tydligen är det någon viktig (?) match som spelas ikväll dessutom så det lär vara folktomt nog för att jag och sällskapet ska kunna prata ostört om incest och fördelen med bordeller. Riddartidsämnen med andra ord, as is evident genom Game of T.

När också en dröm om att bära mantel. Hoppar gärna skinnbyxorna med snörning, med det var det väl ändå bara män som bar “förr i tiden”. Av rustning, skinnbyxa och mantel väljer jag mantel.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen