Jazzhands

Hets/häxjakt

Jag gjorde ett jobbtest på nätet och fick resultatet “Du är social och lyhörd för andras önskemål. Du passar som 1) rabbi 2) dj 3) journalist”.

Tack för inget då!

Eller, om man ska vara en “glaset är halvfullt”-person så kan man ju konstatera att journalist har jag ju redan provat på och dj intresserar mig inte så det får bli rabbi då. Öppen för nya möjligheter!

Men nu var det faktiskt inte testresultatet som jag ville prata om utan den massiva kritik som riktats mot mig och min musiksmak sedan det blev känt att ett jobbtest på nätet anser att jag skulle passa som dj. Mediadrevet mot mig och min Spotify-lista är helt taget ur luften, anser jag själv. Kritiken tycks baserad på min oansenliga cd-samling vilket jag tycker är en dålig grund eftersom hey, vem lyssnar på cd nu för tiden? Den bygger också på det faktum att jag går på ungefär en konsert om året och de senaste två åren har inneburit biljett till Chris Isaak och Pet Shop Boys. Hur kan man hata på Chris Isaak och Pet Shop Boys?
Typiskt svenskt, säger jag. Typiskt svenskt!
Jag lyssnar på Madness också. Hatar Kent. Men annars är jag väl “som alla andra”…

Etiketter None

 • Petra, 10:00 am June 28, 2012:

  Hatar Kent? Lägg till Per Gessles alla konstellationer på listan så får du bli min DJ.

 • Göran, 11:43 pm June 28, 2012:

  http://www.youtube.com/watch?v=2CERhzm6t7I&feature=results_video&playnext=1&list=PL9379C86DD16A2F5A
  play that funky music

 • annalin, 12:20 pm July 17, 2012:

  Har du publicerat en (länk till) Spotify-lista här ngn gång? Måste ha missat det. Är intresserad.

 • Jazzhands, 4:11 pm July 20, 2012:

  Ã…h nej, det har jag inte. Jag har nog bara högst privata listor som stjärnade, en som heter “Jogging” som jag lyssnar på när jag springer och en som heter “Jazzy” som är en samling bra låtar men inte tillräckligt bra för att stjärnas. Lite så. Mest så.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen