Jazzhands

Priset på gatan: 30 miljoner

Genomsnittspriset för att få svenska män att skaffa öronsnibbar som sångaren i Dead by April ligger på 30 miljoner svenska kronor.

Det framgår av en undersökning som Jazzhands genomfört de senaste dagarna. Fyra av varandra helt oberoende män i åldern 29-40 har fått svara på frågan “Vad skulle du ta för att skaffa Dead by April-ringar i öronen?”

Villkoret har varit att de inte får ta ut öronringarna innan 65 års ålder.

Samtliga mäns prislappar har landat på summan 30 miljoner.

Resonemanget har skett på liknande sätt männen emellan. Man har tagit in i beräkningen att det kan bli svårt att behålla värdigheten på jobbet med den nya looken, man har därför räknat med att sluta jobba. Man ser därför att priset inkluderar ersättning för utebliven tjänst för de kommande trettio åren.

I beräkningen finns också tankar om att en viss del av vänskapskretsen kan komma att försvinna när nya looken presenteras. Å andra sidan räknar man också med att kunna skaffa nya vänner inom en, för männen, ny subgrupp.

Utgångspriset har varierat mellan 25-35 miljoner. Samtliga män har sedan landat på summan 30 miljoner.

Etiketter None

  • M, 10:49 am July 6, 2012:

    Priset på Skånegatan kanske snarare.

  • Jazzhands, 11:53 am July 6, 2012:

    Som om jag ens erkänner världen utanför SoFo.

  • M, 4:09 pm July 6, 2012:

    Finns det inte på Urban Deli finns det inte.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen