Jazzhands

Silly season etc.

Utsikt från mitt fönster: soft rockdude väntar på skjuts eller att få bli insläppt i replokalen. Vilket som.

Ja, men det sammanfattar väl lite juli månad för mig kan man säga. Man står redo för äventyret, jamma lite med polarna, kanske eventuellt skapa ett mästerverk. Om skjutsen bara kom, eller om man bara kunde bli insläppt.

Väntan, långsamma dagar, värmen.

Boken är inne på kanske tjugonde korrundan. Eller femtionde, jag vet inte så noga. Känns som hundra och ändå upptäcker jag något nytt korrfel eller någon keff mening varenda gång jag läser manuset. Jag har aldrig läst en bok så många gånger som jag läst min egen.

Ja, ni kan citera mig på den punkten.

Etiketter None

  • annalin, 12:17 pm July 17, 2012:

    Jag ser fram emot din bok!

  • Jazzhands, 4:10 pm July 20, 2012:

    Tack så väldigt mycket.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen