Jazzhands

Bakverk, bakvärk

Regndag lika med bakdag. Provbakar tårtan som det är tänkt att jag ska baka till Niklas bröllopsfest. Det blir ett totalt misslyckande, den reser sig inte och kan därmed inte delas i tre delar och bilda en hög och imponerande bröllopstårta
Crap.
Försöker baka macarons för hundrade gången, jag lyckas aldrig. Som om jag plötsligt, idag, skulle få till det.
Det fick jag såklart inte. De spricker, de krånglar, de går sönder.
Men de smakar okej.

Och det här med nya, dyra knivar. Alltså riktigt dyra, fina knivar. Inte en enda lång session har jag lyckats använda dem utan att skära mig. Häpp!

Nå. Det finns ändå ljusglimtar i tillvaron. Som nya säsongen av True Blood, och att det glädjande faktum att incesttrenden från Game of Thrones spridit sig även dit. Nu behöver jag inte blicka bak mot “riddartiden” för att se lite sibling action. Bra. Skönt.

Etiketter None

  • M, 1:54 pm July 17, 2012:

    Den reser sig inte. Som den missnöjda flickan sa.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen