Jazzhands

Från här till Los Lobos


Ser ett avsnitt av True Blood. Det får oväntade konsekvenser: jag skriver in “Los Lobos” i sökfältet på Spotify. That’s a first.

När jag inte hittar låten där – deras version av We’ll meet again som spelas som outro – så loggar jag in på iTunes för i stort sett första gången i mitt liv. Jag är alltså beredd att betala för detta. För Los Lobos. Min första låt som inhandlas på detta moderna vis, över nätet, till datorn och så vidare. Ska det verkligen bli Los Lobos? Är det en bra start, eller är det ungefär som det där med att skela inte med ögonen, du kan “bli sån”? Om jag börjar med att köpa Los Lobos-låtar, var slutar jag då?

Frågan behöver lyckligtvis aldrig besvaras för låten finns inte tillgänglig. Så, nu kan vi återgå till det normala.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen