Jazzhands

A day in the life of…

Hustlin’ and bustlin’. Åker till Paris över dagen för ett pressevent. Sätter klockan på 05.00 och hamnar i säng ungefär sjutton timmar senare, helt slut. Det är tossigt hur sånt här ter sig hyfsat normalt efter ett par år som frilansjouno. Nu reser jag ju heller inte alls lika mycket som för ett par år sedan, inte på långa vägar. Då reste jag flera gånger i månaden, kanske till och med en gång i veckan när det var som värst.
Ändå blev jag aldrig uppgraderad till business class någonsin. Man tänker ju att det händer någon gång, sådär av misstag. Men icke. Förrän igår. Fattade inte grejen först, tyckte bara att det kändes bra att de delade ut kuddar och filtar. När de sedan serverade frukost med silverbestick och linneservett tänkte jag bara att jag borde flyga Air France oftare. Men så såg jag skynket som separerar kreti och pleti från alla människor av lite finare slag och insåg – bloody hell! – att jag blivit uppgraderad och numera aldrig kan gå tillbaka till ekonomiklass.

Etiketter None

  • Amanda, 8:11 pm October 10, 2012:

    Ã…h, jag blev också uppgraderas senast jag flög Air France! Det är verkligen synd att jag inte har ekonomin att fortsätta flyga framför skynket.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen