Jazzhands

Lev väl!

Har träffat dietisten igen och helt lagt om dieten. Det ska va gott å leva annars kan det kvitta etc. Fokuserar nu enbart på att leva väl. Äta bra men njutfullt.

Detta har gjort att jag som redan är hyfsat domesticerad omfamnat min inre Martha Stewart ännu mer. How to be a domestic goddess? I AM a domestic goddess you guys!

Prenumererar på inte mindre än två Martha-tidningar och bläddrar igenom kokböcker ibland innan jag somnar.

Känner samhörighet med Martha eftersom hon, liksom jag, har polska rötter. Känner kanske aningen mer connection med Nigella eftersom hon har en bakgrund inom skönhetsjournalistisk och, liksom jag, mer “kvinnliga former” och en aptit på bakade godsaker.

Känner mig själsligt grundad och sund när jag tar korgen på ICA och kastar ned fullt med sugarsnaps och grönsaker. Har provat att äta lite “raw food”-snacks men där går banne mig gränsen. Den vägrar jag att gå på. Det finns god mat och så finns det god mat. Watch this space för uppdateringar om gästabud, Edward Blom och fruktkompott vs. sylt.

 

Etiketter None

  • Jessica, 11:25 am October 26, 2012:

    Yay för Edward Blom! Yay för att hitta en väg som tillåter gott.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen