Jazzhands

Och nu följer Bonde söker fru-sammanfattningen

1. Johan.
Först tror man att hunk-bonden är reko. En grabb med gummistövlarna i myllan, omedveten om att han är snygg. Helt fel. Han är mycket väl medveten om att han är snygg och är därför inte sen att playa brudarna. Viss doucheverksamhet förekommer. Billiga massflirtar (“Ingen av er som vågade smyga in till mig igår natt?”). Att smygkyssas i jaccuzzin är i och för sig inte douche, bara dålig smak.

Även om kommentaren “man får ta för sig lite i såna här sammanhang” får anses som semi-douche. Liksom detta:


Nå. Vidare. Till Sven-Arne.
2. Sven-Arne profilerar sig tydligt som “den blyge” —–> hans ladies tror att han är en “enigma”, “har djup”, “kan öppnas”. Alla tror att just de kan hitta djupet hos honom/få honom att öppna upp. En mycket vanlig tanke/önskedröm/missuppfattning.

Tills de, precis som publiken, fattar att han tyvärr bara är blyg, inte poet, och då blir alla besvikna. Det är väl ungefär där vi är nu. När han under press tvingas (?) beskriva hur en av hans tjejer är säger han, ytterst obekvämt, att han gillar henne för att hon är “rar och trevlig”. Han har dock potential att vara snygg, skulle mycket väl kunna bli en trevlig livspartner om han bara sträckte lite på sig, tog ett djupt andetag och kanske också en kurs i personlig utveckling.

 

3. Bengt = den jovialiska.
Hur kan man inte gilla honom? Klart man gillar honom. Flätor i skägget, gitarren nära till hands och vid ett tillfälle en stickad, inkamönstrad luvjacka. Men hur länge orkar man med det där skockande Trubbe Mollberg-manéret? Hans stora önskan verkar snarare vara att spela gitarr och definiera friheten än att leva i tvåsamhet och jobba på närhet. När en av damerna (Elizabeth) deklarerar kärlek så blir han nervös och till sig och trycker ännu starkare på trubadurkortet och blir “filosofisk”.

4. Klas. Godheten och värmen. Den man önskar allt gott. Men att låta kompis sova över för att “öva” sig på att ha “någon i huset”? Gränsfall cute/svagsint.

Etiketter None

 • mikebike, 8:10 am October 23, 2012:

  Fantastisk analys. Precis så tycker jag. Börjar också tröttna på Trubbe Mollberg och Mr Douch. Och jag undrar om det inte är läge att söka nån KBT-variant för Sven-Arne och hans blyghet. Kan du inte göra en sammanfattning veckovis?

 • Jazzhands, 1:23 pm October 23, 2012:

  Ja, när får Johan en örfil? Och när bristen Mollberg-väggen och fram träder en vanlig, vresig surgubbe som mest vill ha det skönt?

  Veckorapport är att vänta.

 • mikebike, 4:20 pm October 25, 2012:

  Ã…hh jag såg det igår. Please nu känner jag craving efter din analys.

  Fan vad jag störde mig på Douche-Johans osunda förhållande till sin jävla störiga morsa. Äckligt att se.

  Angående Trubbe: ja fan alltså, precis det sa jag igår. att han knappast lär vara sådär härlig puttrig 24/7.

  Sven-Arne: Alltså, människan är ju kriminellt blyg. Det är ju ett riktigt handikapp. Såg hur han höll armen längs sidan när de dansade. Vad fan gör kvinnorna där. Helt sjukt ju. Han blir liksom irriterad när de ber om att han ska öppna sig lite. Fan, han gör mig rasande när jag tänker på det.

  Klas med tänderna. Ja han är ju också rätt tafatt. Jag är väldigt nyfiken på hur han gjorde sitt urval när han valde tjejerna. Brokigare skara får man leta efter. Man kan i alla fall inte anklaga honom för att vara ytlig och det ska han ha cred för. Jag stör mig på hon den mest normala för att det är så uppenbart en fyllegrej (hennes ansökan till programmet) och att hon inte alls är där för att hon gillar honom. Jämför det med hon heroinistens känslor för honom. Gahhhh!

 • Jazzhands, 5:19 pm October 26, 2012:

  Heroinisten! HAHAHA! Denna så otroligt icke-pk kommentar gapskrattade jag åt. Thank you, Sir.

 • Jazzhands, 5:20 pm October 26, 2012:

  Asså jag har en sån TREAT på gång här. Har lunchat med en som gått i samma klass som Klas och jobbar på att få till en lunch på måndag med en kille jag halvt känner som lagt ljudet i serien. FATTA!!

 • mikebike, 9:29 am October 30, 2012:

  Damn. Nu sitter du på sånt jävla guldmaterial va. Ge mig allt!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen