Jazzhands

“Vi ska se över våra rutiner”

Varnar redan nu för kommande förseningar inom Bonderapporteringen. “Det har brustit i rutinerna” etc.

Först ska jag på businessgrej till någonstans-utanför-Paris mellan tis-ons. Det är inte jag som är snobbig, det är snarare min redaktör som är snurrig/stressad/har annat för sig och som “ska återkomma” med info. Men någonstans bortom Paris väntar någon form av grej som jag ska skriva någon form av reportage om. Gott nog för mig. Hur jobbigt kan det vara liksom? (Well, ganska jobbigt. Planet går 6.45 på morgonen)

Sen kommer man hem dårå, på onsdagen, men inte kan man vara säker på att få softa med bonden ifred då heller eftersom jag ska med ett tidigt plan till Köpenhamn dagen därpå. Också business. Något klarare över vad som väntas av mig där, det är en ny hudvårdsprodukt som lanseras och då måste jag givetvis finnas på plats. För ER skull.

Men på fredagen där hoppas jag att kunna stänga in mig, stänga av telefon och ta igen precis allt viktigt som gått inom reality i veckan. När gör vi förresten gemensamma ansträngningar och försöker få till en andra säsong av Mammas pojkar?

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen