Jazzhands

It’s kaksöndag again!

Kaksöndagen aka min födelsedag infaller traditionsenlig den första söndagen i december. Eller, en gång i iden inföll den i november eftersom tanken var att liva upp november lite. Men det blev lite överflödigt att locka över folk på total kakmania i november och sen en gång till i dagarna runt 2 dec (min födelsedag). Så nu har man fattat beslutet på högre ort (jag) att kaksöndagen och min födelsedag är en och samma högtidsdag.

Den inföll igår. Jag bakade citrontårta med kokosfrosting, chokladtårta med extra allt och en cheesecake. Dagen innan hade vi baklag hemma i mitt kök då det gjordes munkar, Oreos, chokladbollar och tartlets med tryffelfyllning.

Om det blev kakor över? Inte så många som man skulle kunna tro faktiskt. Men visst, har ni vägarna förbi Södermalm de kommande två veckorna har jag nog något att bjuda på till kaffet.

Etiketter None

  • Dina, 11:34 am December 11, 2012:

    Jag har inte kunnat sluta tänka på den himla kokostårtan sedan du postade. Mitt välsignade tillstånd hjälper inte heller. Är den tastelines? Allt om mat? Foodnetwork? Eller något hemligt LA-recept? Things are getting worse. Please send recipe.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen