Jazzhands

Seg comeback

Halvdan comeback på löpbandet idag, bara en halvtimme. Jag måste springa mer, läste någonstans att man måste träna fem timmar i veckan för att se resultat. Så om jag springer en halvtimme typ varje dag så blir det…men wtf…

Sur och uppgiven smilet här.

Och kanske, eventuellt ett nyårslöfte in the making.

 

 

Etiketter None

  • Ulla-Marie, 4:11 pm December 9, 2012:

    Men enligt Statens folkhälsoinstitut räcker en halvtimmes fysisk aktivitet för att förebygga sjukdomar. (jaja, nu kanske det inte var det sketrediga resultatet du var ute efter, men det är väl också bra?) // Folkhälsosamordnaren!

  • Jazzhands, 11:28 am December 10, 2012:

    Jag hade ju kunnat mörka här och säga att jag syftade på hjärtats tillstånd och hälsa etc men jag är mest ute efter att få en hot runner’s body.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen