Jazzhands

Stora bonderesumén – sista avsnittet av Bonde söker fru!

Inga överraskningar i säsongens sista bonde. Den största icke-överraskningen kom förstås i form av Johan som ju i det slutliga valet velade och tvekade mellan Elin och Jonna. Han valde den ena, den som bodde något närmare, efter stora tveksamheter och vissa förhalanden. Hon frågade efter en motivering och svaret blev i stil med “Det är ju inte så stor skillnad på er…”.

Det hade förvånat mig mycket om han var kär.


Att Klas mår topp gläder mig men kommer heller inte som en stor överraskning. Han har sedan seriens början varit den som haft rakast och renast känslor. Inga tveksamheter, bara glatt humör. Härligt att se att han och Sandra håller ihop, det gör mig faktiskt rörande glad. Heja.


Däremot tycker jag att programledaren Linda borde tagga ned lite med sin bröllopshets. Alltid denna press på att det ska bytas ringar och “när blir det bröllop då?”.

Tror inte någon uppskattar frågan. Även om det faktiskt blev ett frieri den här gången. Men det får ju tyvärr ändå en liten stänk av tv-dramatisering på så vis, tack vare hetsen. Synd. För alla inblandade.


Kamel-Bengt hälsade välkommen till “solen och vindarnas ö”. Han och Mariette ses fortfarande men de verkar inte ha bestämt sig helt för varandra. “Vi är inte ett par men jag ser mig heller inte som singel”, sa Bengt som å andra sidan också hade tveksamheter inför sitt sista val mellan Harriet och Mariette vilket borde varit något av en indikator.

Jag gillade Mariette från första början – rivig, stark men ändå öppen och känslig. Jag hoppas bara att hon inte känner att hon fått ta ett steg tillbaka eller trycka ned sina känslor när de nu fortsatt att ses men under oklara former.
Sven-Arne och Carola ses och är kära. Bra, bra.

Där verkar de båda vara överens om att avvakta med framtida planer, som att flytta ihop. Säkert bästa tänkbara taktik med tanke på Sven-Arnes tidigare försiktighet. Bara fint att se att Carola också är okej med det upplägget. Här finns ju barn på båda sidor att ta med i beräkningen, vilket såklart också bidrar till den lugna lunken.

Får väl bara hoppas att Sven-Arne inte chokar eller täpper igen som innan. Men risken verkar, trots allt, inte allt för stor. Mycket beroende på att de hörs på telefon varje dag, det borde ju bana för ett öppet hjärta utan risk för igenrostning ändå. Igen: heja.

Etiketter None

  • Ulla-Marie, 6:50 pm December 14, 2012:

    Bästa Klas! Världsmästare i att vara okonstlad?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen