Jazzhands

Mad props

Jag vet inte vad som IMG_3493känns mest overkligt – att man planerar en (release)fest åt mig eller att några för mig helt okända människor, oberoende av varandra, meddelat hur mycket de gillar min bok.
Hur det känns? Ja, det skulle vara en rimlig fråga här. Svaret är lagom komplext.
1. Det känns overkligt och abstrakt.
2. Jag blir rörd/glad/generad och katastroftänker direkt att det måste blivit nåt missförstånd.

Blev intervjuad häromdagen och det har jag ju blivit förr, men då har det alltid handlat om att jag ska tycka någonting. Om någon annans verk eller nån företeelse. Jag blir inte ofta intervjuad om mig själv eller något jag skapat. Frågan “Kommer din nästa bok att vara på samma tema?” blev jag helt ställd av.
“Om du nu ska skriva en bok till…men det ska du väl?”

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen