Jazzhands

Horisont

Road_Runner_cartoonÄr det nyåret? Den sega starten på den nya terminen?
Vet inte varför men känner mig helt avskärmad från världen just nu. Gör förresten avskärmade saker också som att springa på löpbandet nästan varje dag, gå promenader och kolla på tv-serier hemma med hörlurar på.

Är det mörkret? Den lurpassande insikten om att hur mycket du än springer händer ändå ingenting, det är för sent nu? Börjar man efter trettio är det tydligen nåt med kroppen som gör att det är i stort sett omöjligt att nå till en viss nivå, att få kroppen med sig.

Hoppas att det inte är en metafor för något.

Etiketter None

 • Peter, 3:39 am January 10, 2013:

  Bah humbuggandes. Klart man kan. Alder ar bara ett nummer etc.

  Men resultaten kommer inte direkt. Och kan utebli om man inte ar forsiktig med saker. Saker som (pa toppen av mitt huvud) kakor/tartor/saser.

  Varfor har du lurar pa dig forresten?

 • Jazzhands, 9:31 am January 10, 2013:

  DU är humbug!
  Joke.

  Lurar skänker extra dimension av närhet.
  Plus att jag är lat och kollar på dataskärm istället för teven.

 • victoria, 9:35 pm January 10, 2013:

  meh! jag blir ju för fan 42 i vår, så jag kan lika gärna skita i det? nejdå, det är helt fel faktiskt. gör ett konditionstest på gymmet så kommer du se att det visst händer grejer; jag har sen maj gått från “ta bilen till pizzerian och alltid hiss” till “till mycket hög förmåga” på konditions och hälsokollen jag gjorde 5 månader senare. har iofs inte löpt alls bara spinning 3 ggr veckan och vardagscykling till jobbet på 3-växlad tantcykel.
  huva vad präktigt det låter, f´låt.

 • Jazzhands, 10:06 pm January 10, 2013:

  Detta är BRA! TACK! Konditionstest är inte dumt. Idag sprang jag de sista tio minuterna på mycket högre hastighet än jag brukar och det gick fint, ingen 85-åring-i-trappan-andning eller nåt. Så där är en skillnad förstås. Och att jag inte ens kände för att varken ta bröd till lunchen eller äta upp hela bullen jag bjöds på. UNHEARD OF! Men SANT!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen