Jazzhands

Obsession

stenbeck-en-biografi-over-en-framgangsrik-affarsmanSedan sista delen i Stenbeckdokumentären har jag inte kunnat tänka på annat. Rätten som GW beskriver att de åt tillsammans: äggula, grädde, lite potatis och en massa belugakaviar. Den låter mer än intressant. Men hur vet jag om den är god? Jag kan inte direkt chansa och köpa lite skön beluga, typ 20 gram för tusen spänn, och prova. Jag skulle behöva minst ett skålpund kaviar för att testa.
Nu är jag helt besatt.

Min plan är därför att pitcha idén “Stjänätarna” till SVT. ett program där känd kock lagar kändismat, typ Elvismacka och Stenbecksmos. Sen äter jag Stenbecksmoset.
Filar på manus och återkommer.

Etiketter None

 • Joel, 4:16 pm January 12, 2013:

  Bra idé! Kan meddela att Luther Vandross-burgaren är en av de godaste hamburgare som går att göra.

 • victoria, 5:14 pm January 12, 2013:

  jag kan va side-kick, burp!

 • Daniel, 9:55 am January 14, 2013:

  Kommentaren handlar inte om inlägget ovan.
  Jag har följt din blogg i några år, sedan Folkvettstiden och gillar den och hur du skriver. Idag på morgonen läste jag Hallandsposten och där var du ju! En artikel om dig (http://hallandsposten.se/nojekultur/1.1904155-nu-varas-det-for-svensk-chicklit-igen) – att det våras för Chicklit igen. Kul tycker jag! Egentligen ville jag inget särskilt, mer än att säga lycka till och att jag kommer att läsa den, boken, när den kommer ut. Heja!

  //D

 • Peter, 3:07 pm January 15, 2013:

  Ja-satte nae, vet man vad som ska kirras i presentvag.

 • Jazzhands, 3:14 pm January 15, 2013:

  Daniel! TACK!

 • Jazzhands, 3:15 pm January 15, 2013:

  Peter: kopplar in Elena på detta, med mäktiga kontakter i Ryssland.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen