Jazzhands

Orsak och verkan

Neil-Strauss
En rolig effekt av att man börjar tala om min bok är att jag får sköna anekdoter berättade för mig. Mest vill folk berätta om de sämsta dejter de varit på någonsin vilket jag, såklart, mer än gärna lyssnar på.
Har en favorit som involverar någon dudes mycket intrikata plan där han tappar en lins, får hem flicka med förevändningen att han måste byta linser och sen bara råkar ha vin och vinglas uppställt vid sängen eller soffan plus – och här är det geniala – en uppsättning “rörande” foton från föräldrarna sommarhus man kan titta på och mysa till och som används som bevis i hans egna framställning av sig själv som omtänksam, kärvänlig och hyfsat bemedlad.

En annan tjej tyckte att samtalet på första dejten (de hade träffats på Internet) haltade lite och bad honom därför berätta lite mer om vad han jobbar med. Duden stelnar till, skriker “Vad fan är det här – en jävla jobbintervju eller?” och stormar ut ur lokalen.

Nå.

Det finns alldeles för få bloggar där sånt här kan listas och pratas om. På förekommen anledning kan jag intyga att det verkar finnas ett uppdämt behov av att berätta.
Det forskas alldeles för lite på män som tappar linser, bjuder hem flickor och visar “rörande” familjebilder för dem tillsammans med ett glas vin.

 

Etiketter None

  • Dissad79, 1:59 pm January 16, 2013:

    Jag blev en gång dissad av en thej med motiveringen som löd ungefär “Jag vet inte, det är nåt ..ensamt med dig”. Jag sa typ ok, men vaddå “ensamt”? Och fick svaret: “Ja jag vet inte. Men det känns liksom läskigt”.

    [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

  • M, 10:30 am January 17, 2013:

    Uppdämpat är inte ett ord.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen