Jazzhands

Surrealism med ryggstek och café de Paris

magnus_uggla_show_900x300
Definitionen av en god vän är en som går med på Magnus Ugglas show på Börsen när Linnéa fått gratisbiljetter. Jag är en ytterst god och trogen vän, ser inga problem med att sitta vid långbord och äta ryggbiff med café de Paris-smör. Så det är klart jag hänger på. Dude. Friends helping friends. Friends don’t let friends go to Uggla show alone.

Min skämströskel är ju dessutom, som bekant, bland de högsta i Sverige. Jag skäms för ytterst lite. Kan se på när en vuxen man skriker fram ett nummer som går ut på att han måste tämja sin afro med pomada. Lugnt för min del. Buktalardockan som skämtar om Ugglas “litenhet” på andra plan än enbart kroppslängd är också helt okej för mig. Tyckte den var ganska skön. Den såg ut som en mupp och pratade göteborgska. Jag garvade. Så på så vis var jag ett bra val att ta med.

Linnéa upplevde något större utmaningar, tror jag. Men jag tror å andra sidan att hon kom närmare en insikt igår kväll.
Linnéa räds nämligen stå upp-kvällarna på Big Ben och har därför aldrig följt med mig dit. Men igår klarade hon alltså igår av att se två dansare i nalledräkt låtsasböga på scen vilket betyder att hon är redo. Win-win!

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen