Jazzhands

Det dömande inlägget

Det är något som irriterar mig över Coen-brödernas kommande, i alla fall känslan jag får från trailern. Det här karikatyriga överspelet är väl okej, det är en del av estetiken. Excentriska gubbar med tupé, excentriska gubbar med hård uppsyn, excentriska gubbar punkt. Visst, The Big Lebowski skulle väl kunna visa upp samma typ av galleri men jag har instinktivt lättare att gilla en övervintrad hippie än en dude och hans gitarr.
Och så Carey Mulligan. Och en katt. Och en man som ger sig ut på vägarna (med en katt) och spelar gitarr. Folksongs.
Nä, jag vet att det är menlöst att klaga över en film man inte sett utifrån en trailer. Det är ju oproffsigt och orättvist och dumt såklart. Men utifrån trailern lär jag mig ett par saker. Filmen innehåller 90% excentriska gubbar och en folksinger. Ge sig ut på vägarna. Hitta sig själv. Kommunicera och uttrycka genom musik. Fy fan vad ointressant.
Överbevisa mig tack, jag ber er, ty jag är inte längre 100% intresserad. Men vill gärna vara.

 

Etiketter None

  • A, 3:44 pm February 7, 2013:

    <3! fan vad du är bra!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen