Jazzhands

Skaune!

imagesÄr i Skåne och har gjort två intervjuer om Inte helt hundra. En lite annan känsla att sitta på andra sidan anteckningsblocket och vara den som intervjuas istället för tvärtom. Intervjuaren intervjuad!
Dock en känsla jag kan vänja mig vid. JAU!!!!

Första gången i Skåne för min del vilket såklart är vansinne. Jag har varit i Los Angeles säkert trettio gånger vid det här laget om inte mer. Men aldrig i Skåne. Jag vet inte om parallellerna är logiska eller ens relevanta men nog är det weird?

Bad Skånes förlorade son P preppa mig innan, lära mig lite skönt Skåne-tugg att slänga mig med. Men när jag föreslog att jag skulle beställa “en te och en spettekaka, tack” på café föll hela grejen tror jag.

Förlåt stockholmsperspektiv men det är
a) billigt här
b) gulligt hur folk pratar här

Jaja, jag vet att det låter som den där fotbollstränaren som intervjuades per telefon från Argentina och sa “Det är så fint och rent här på hotellet, här finns ingen fascism” men alltså Malmö. Skön stad! Åt lunch för 59 spänn! Rara små hus! Jau!
Nu sitter jag på centralstationen och väntar på att ta tåget hem medan jag tänker på vad jag borde svarat på frågan “Vad vet du om kärlek idag som du inte visste innan du skrev boken?”.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen