Jazzhands

Prövningen

IMG_6471Ska jag ens bemöda mig om att berätta om den skabbigt jobbiga starten? Att planet från Stockholm var försenat vilket resulterade i att jag missade Houston-planet i Frankfurt, fick stå i en tre timmar lång kö (!) för att omboka vilket betydde en resa från Frankfurt till Amsterdam och en svindyr hotellnatt i den nederländska huvudstaden och sedan vidare till Houston och från Houston till New Orleans utan att bagaget följde med?

Nä, men orka gå igenom det där en gång till. Summan är väl att jag fick ha exakt samma kläder på mig i 36 timmar och när jag sedan stapplade ut i New Orleans så kändes det i och för sig helt naturligt eftersom staden i sig är skabbig och rätt äcklig. Dessutom är det springbreak här vilket innebär ett dis av fylla överallt. I en stad som redan är ganska indränkt i alkohol och sämsta formen av turism.

Såg i och för sig två hobos med varsin åsna i New Orleans vilket gladde mig. Traditionella hobos, inga moderna luffare. Jag uppskattar det.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen