Jazzhands

Truckin’

IMG_6456
Hej där civilisation, hur mår du? Själv har jag ju varit utan dig i ett par dagar nu och därmed också utan wifi. Istället har jag sett vägar, vägar och asfalt. Ett par gånger har vi stannat i vad som knappt kan kallas städer. Små områden kanske något större än en fotbollsplan, med någon mack på, kanske någon form av matställe.

På vägen får vi då och då sällskap av antingen ett ensamt kors. Ofta i trä. Lite som en slags påminnelse om att Gud ser oss även när vi är helt ensamma mitt på en väg utan en endaste stad i närheten. Ibland står det tre på rad. Linnéa tycker de ser hotfulla ut. Men oftare dyker “reklamskyltar” upp för “adult entertainment”, “24h lingerie” (fattar ärligt talat inte vad det betyder) eller bara ganska rättframt “naked ladies”.

I kombination med ett kors blir det lite av en insyn i den gemene lastbilsförarens vardag, tänker jag. Motellen skyltar med “clean rooms”, “new beds” och mackarna med “clean restrooms”.

Life on the road.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen