Jazzhands

“I said…”

tumblr_mimlkrKZwI1qa2ylwo1_500En grej om Claire Underwood bara. Nu var det ett par veckor sedan jag såg klart House of Cards men tanken på vår tids Lady Macbeth hänger kvar. Om man ändå någon gång i livet kunde känna den totala kontrollen som hon gör. Ja, visst, man skulle ju uppfattas som en total ice queen såklart men man skulle banne mig bli beundrad också. I brist på att bli älskad etc…

Scenen då hon blir erbjuden en check med massor av nollor på, tar en liten sipp på teet i koppen och säger “I’ll think about it”. Med högsta möjliga kontroll, med högsta möjliga utslag av grace. Alltså jag beundrar ju detta och önskar att jag någon gång, vid något tillfälle kunde ha värdigheten och säkerheten. Att kasta en blick, säga “I’ll think about it” och föra koppen till munnen medan alla vet att “I’ll think about it” betyder nej.

Jag måste börja ta mer betalt.

 

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen