Jazzhands

Breaking News: Gunnar är Bruce

Bruce Springsteen-special: Gunnar i Nashville är en kopia av Bruce Springsteen. Well, eftersom Rayna är en kopia av Reba McEntire och Juliette Barnes en kopia av Taylor Swift så är det väl bara naturligt.

SAM PALLADIO

Flanellskjortan, rockluggen och de skeva tänderna. Och så snacket med underbett.

images
Underbettet. Underbettet.

gunnar-nashville1-480x318

Och där är den igen – västen!

Bruce Springsteen in Black Vest and White Shirt
Gunnar är förtsås också arbetarklass (varför skulle han annars ha väst?) men med ett lite trashigare förflutet än Bruce. Men annars så är likheterna slående. Undrar dock om underbettssnacket. Är det en social, kulturell eller socioekonomisk grej? Jag vet inte.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen