Jazzhands

Mediokert

tumblr_mlc0crK5IF1qz6f9yo1_500Jealousy is the tribute mediocrity pays to genius.

Grymt medioker Jazzhands-vecka. Grymt medioker Jazzhands-månad. Kanske år. Jag vet inte, har tappat räkningen. Känner mig omsprungen. Jaha, men vilket race springer du i då? Det vet jag ju inte ens.

Mediokert är ordet. Det blir inte bättre än så här.

Jag har världens bästa jobb, jag vet, det är inte det jag klagar på. Jag klagar på mig själv och mina ofantligt medelmåttiga prestationer. Kollar Game of Thrones och identifierar mig plötsligt med Theon. Alltså, inte på det viset att jag tänker att jag har rätt till tronen och det bästa sättet att nå dit är att döda alla, inklusive mina gamla vänner, och spela Allan. Utan det där med att vara second best hela tiden, i skymundan. Känna sig åsidosatt men innerst inne veta att det är egentligen är en större roll än man förtjänar. Second best är skitbra, egentligen är jag snarare en tenth best. Hur bluffade jag mig ända hit?

Jaja, åtminstone tolkar jag Theon så. Men jag är mottaglig för de flesta tolkningar just nu.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen