Jazzhands

Exklusivt för Jazzhands: Mattias Dahlström berättar om sin Fletch-tatuering!

FletchMattias, du har en Fletch-tatuering över hela din vänstra överarm. Hur kommer det sig?
– Jag ville göra något roligt när jag fyllde 25. Eller, okej då 35…

Vad hände?
– Jag hade kalas och bad mina kamrater att lägga bidrag till en Chevy Chase-tatuering i en plåtburk istället för presenter. När jag vaknade morgonen därpå fann jag att den innehöll väldigt mycket pengar. Det var inte läge att banga ur då…
Sedan tycker jag att Chevy Chase är extremt rolig i framför allt Fletch och några andra klassiska filmer han gjorde under 70- och 80-talet. Jag har snott 98 % av hans skämt också, så att det är som en hyllning för att jag fått “låna” dem. Och på ett kvasiintellektuellt sätt är tatueringen också en hyllning till min pappa som alltid hyrde Chevy Chase-filmer till mig när jag var hemma och var sjuk under min uppväxt.

Har det hänt att du fått nya vänner tack vare din tatuering?
– Nej. Eller ja, en kanske. Om Maria på King Carlos tatueringsstudio räknas. Det var hon som gjorde den. Hon är grym.

Har du någonsin ångrat den?
– Ja, i fem sekunder framför spegeln när jag kom hem från tatueringsstudion.

Finns det planer på fler Fletch-tatueringar?
– Nej, men jag har gjort Chuck Norris på vänster arm nu. Det räcker med män nu, om det blir fler porträtt ska det vara av en stark, rolig, toppenskön kvinna.

Hur känner du för Chevy Chase sådär allmänt?
– Ja, nu ska ju Chevy Chase vara rätt så oskön i verkliga livet har jag hört, så jag väljer att inte tänka på det. Men jag hoppas ju att han är djurvän, betalar tv licens och är snäll.

Har du någon gång känt dig manad att vilja berätta för Chevy Chase att han pryder din arm?
– Ja det har jag. Letade rätt på hans agent och var ett knapptryck ifrån att skicka ett meddelande till honom på Fejan.

Varför gjorde du inte det?
– Jag var inte heeeelt säker på om det var herr Chases agent.

 

Etiketter None

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen