Jazzhands

Det stilla tillståndet

North-American-Silva91Som man tänker sig löv som ändrar färg från grönt till rött. Fast tvärtom. Löv som förlorar färg, som går från olika nyanser, rött och gult, tillbaka till någon försiktig, menlös grön som egentligen bara smälter in i bakgrunden. Bildar en kuliss. Inte betyder någonting annat än att de, och trädet, lever.

Jag känner att jag tappar färg.

Etiketter None

 • Ellen, 6:22 pm June 5, 2013:

  Jazzhands, förlåt att jag bryter av från ämnet helt och hållet. Men jag behöver åka till L.A i sommar och undrar om du kan rekommendera ett bra hotell?
  E

 • Jazzhands, 6:28 pm June 5, 2013:

  Bryt gärna! Jag kan rekommendera hotell men det beror lite på var i stan du vill bo, alltså var du kommer att hålla till mest. Om du har bil och om du “är på en budget”.
  Generellt är det lite billigare ut mot Santa Monica/Venice eller motsatt håll mot Los Feliz. Budgetfolk kan ju också kolla AirBnB-boende.
  Jag tycker att det är bra att bo i Fairfax/West Hollywood. Då är man ganska mobil. Där kan man bo på Farmer’s Daughter eller Laurel Motors till exempel. Nära Farmer’s market, the Grove, bussar och Beverly Center.

 • jenny, 12:19 pm June 6, 2013:

  Jag är också någonstans där, grönt löv feeling. Ã…kte desperat till Barcelona, kände ingenting. Illa. Vad mer illa är att jag får mustasch av solen, riktigt hemsk missfärgning, trots Elisabeth Ardens stick spf 50. Vad göra, undvika allt serotonin helt? Passar ej heller i hatt. Suck, när livet inte kunde kännas grönare. Tack för att du delar ditt.
  /J

 • Ellen, 10:31 am June 7, 2013:

  Stort tack!
  Jag bodde 4 år i L.A på 90-talet men ej som turist därav min dåliga koll.Fairfax/WH är perfekt.
  E

 • Sandra, 1:44 pm June 7, 2013:

  Caroline, jag vill absolut inte förminska eller ta ifrån dig din melankoloi och känsla av otillräcklighet, sådana känslor kan man ju absolut behöva vältra sig i ibland. Jag vill bara skriva att jag alltid (dvs när jag då och då läser dig på ze internätet) upplever dig som himla välformulerad, fyndig och ofta spot on. Oavsett om du skriver om populärkultur, skönhetsvård (som jag vanligtvis är helt ointresserad av) eller vad som helst annat är det alltid läsvärt och min bästa prokrastinering!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen