Jazzhands

Summerparty together/Summer feelings forever

20130518_202241

Nationaldagen börjar jag traditionsenligt med att se YouTube-klippet med bröderna Herrey som sjunger Sommarparty i Sommarkrysset 2007 medan jag äter sill. Pers stuffande och Rickards hetsande ger mig alltid en nationalistisk tår i ögat varje 6 juni.
Nationaldagsfirandet fortsätter sedan traditionsenligt med att jag byter wallpaper på min data-apparat till bilden av bröderna Herreys möte med statsministern. Pers goa leende, Rickards hungriga blick, Reinfeldts avlånga skalle och Louis nervösa utstrålning är bilden av fädnerslandet. Länge leve.
Nationalfirandet avslutar jag sedan traditionsenligt med att lyssna när bröderna Herrey framför den engelska versionen av Sommarparty för publiken i polska Sopot.

Summerparty together
Summer feelings forever

Etiketter None

  • Lisa, 3:31 pm July 23, 2013:

    Du är en helt fantastisk skribent och har klockren humor. Nu ska jag också göra det där till en midsommartradition!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen