Jazzhands

Up, up, up in the air

vintage-air-travel-paris-cinema-photographyJa, det är dags igen. Köpenhamn förra veckan och Paris denna. Jag reser i morgon, på jobb, och är borta i ett par dagar.
Jobb.
Igen.
Lukten av nystrukna, nedpackade och sedan uppackade skjortor och smaken av dyrköpt flygplansmat.
Jag kommer inte ha så många timmar ledigt även om övriga jobbschemat är bra och skoj och så. Men de timmarna jag har tänkte jag kanske för en gångs skull använda till att besöka Louvren. Jag har alltid bangat eftersom jag har så låg konsttolerans och i regel är så ointresserad av museum (här har jag en Beavis & Butthead-attityd, det vet jag, som går ut på att vaddå, det är ju bara gamla saker). Jag är i det närmaste konst- och museumintolerant. Feel free att analysera denna åkomma.
Nej, inte handikapp. Åkomma.
Nå. Dessutom brukar det vara så långa köer. Men jag kanske behöver köa lite mer i mitt liv, vem vet, det kanske är karaktärsstärkande. Jag funderar i alla fall på det. Överväger. Oeverevaegeur.
För visst vore det väl amazing om jag lyckades motbevisa både mig och er och hitta trevlig gammal konst att se på?
Återkommer.

 

Etiketter None

  • Annika, 7:05 pm June 8, 2013:

    Handlar det inte om vilken konst och vilka museer? Jag föredrar Musée des Arts Décoratifs om vi pratar Paris. Samma hus, roligare prylar och ibland helt fantastiska modeutställningar. Man måste inte gilla just gammal konst. På vissa museer är liksom shopen det enda som är roligt.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen