Jazzhands

Carpe Diem

“Varför ska man inte få ha shorts när man representerar folket? Lika larvigt som att ha peruker i brittiska domstolar”.

Så lyder kvällens sista Facebook-meddelande från en vän denna dag som gått helt i svennighetens, onyttighetens (och därmed det dåliga samvetets) tecken. Det började med en räkmacka vid elvasnåret och sedan fortsatte det helt enkelt urför via reashopping för två tuss med den inre motiveringen att man “tjänar” på det eftersom det är rea. Gick in för att scouta kläder åt min bror, köpte fyra plagg jag inte behöver till mig själv och noll till brorsan. Tjena.
Glass i Björns trädgård som sista hån mot allt vad civiliserat beteende heter och då hade jag alltså läst recept på rulltårta i en timme innan medan jag åt småkakor (schackrutor = guds egna bakverk). Höll en rant om konsulter och kostymer från KappAhl medan jag surfade bilder på engelska bulldogs.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen