Jazzhands

Om jag finge vara

Caroline hainer
Börjar Alexa Chung-a mig nu. Eller om det är Scarlett-ifieringen med Lost in Translation i konstant och ständigt minne. Någonting är det i alla fall, till och med frisören sa det. Nu berodde det väl säkert på att jag tagit med bilder på både Chung och Johansson dit förut och generat bett dem göra sitt bästa. Gör om mig. Gör om utsidan så kanske insidan också hänger på.
Äh, vad är det för fel på insidan?
Den passar inte längre. Ungefär som de svarta manchesterbyxorna jag precis till lika delar sorg och förvåning tvingats skänka till Stadsmissionen eftersom de är för stora. För stora! Ja, de passar inte längre, jag kan inte ens försöka hävda att de är “baggy”. De är helt enkelt fel storlek nu. Lite så känns själen och personligheten också, Jag har vuxit ifrån dem båda.

fhd003LIT_Scarlett_Johansson_034

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen