Jazzhands

Snart

bev-dr
Det är soligt, säger Roni, min bästis i LA. Packa lätt. Kanske en sweater till kvällen bara. Ska jag ta med mig löpardojorna eller är det bara för optimistiskt? Jag har inte sprungit en enda gång den här sidan av sommaren. Verkligheter har kommit i vägen. Kollapser på olika sätt. Hinder och utmattningar. Har någon någonsin kartlagt hur många olika sorters utmattningar det finns?
För mig finns det i alla fall alltid en medicin som fungerar och det är att åka till Los Angeles. Mina stråk, mina kvarter, den första tuggan på churrosen på Disneyland. If all else fails, go to Wales. Så sa den där professorn på engelska institutionen, han som skojade om “I’ll have a whiskey and do you have any juice/use for my wife?”. Det stämmer inte i mitt fall, if all else fails go directly to LA, don’t even think about it twice.

Jag har i och för sig aldrig varit i Wales.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen