Jazzhands

Bra dag på jobbet

IMG_8436

Intervjuar toppfrisören. Ser att hans blick flackar lite, letar sig mot mitt hår. Blir lite självmedveten. Fortsätter att fråga om beach sprays och fönteknik. Sedan säger frisören att han inte står ut med hur de klippt mitt hår i nacken, han ser testar som sticker ut och visar mig med en spegel. Han har ju helt rätt, håret är ojämnt på sina ställen så han tar saxen och klipper. Får feeling, klipper luggen, och improviserar lite längs sidorna också. Går därifrån snyggare i håret än någonsin och med en intervju som ska skrivas ut.

En bra dag på jobbet.

Etiketter None

  • jenny, 4:38 pm December 1, 2013:

    En bild på den?

  • jenny, 9:53 pm December 3, 2013:

    Tjusigt, hur härligt som helst med en frisör som kan och gör sitt med en självsäkerhet och i ditt fall spontan agrofeeling. En frisör att behålla

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen