Jazzhands

Författarlunch

truman+capoteTräffar min förläggare. Vi äter lunch på Kvarnen. Jag tar strömmingen. Han ger mig ett papper med olika deadlines på och summan av vår en och en halv timmes lunch är detta: skriv på, skit i allt annat.

Och det är ju så. Vem annars ska skriva? Hur ska boken annars bli gjord?

Är början det svåraste frågar någon. Nej inte alls svarar jag. Mitten är det svåraste och där är jag nu. I livets mellanakt. I alla fall Jims och jag älskar ju Jim, han är en sån fin kompanjon. Och nu har jag tagit honom ändå hit, då måste jag föra honom i hamn också. Ack och ve.

Vet du hur det slutar, frågar förläggaren.
Ja, säger jag.
Skriv ned det då, säger han.

Etiketter None

  • Edie, 2:29 pm April 18, 2014:

    Maste bara saga att jag har precis nu last ut din bok, och jag tyckte om den sa otroligt mycket, den ar sa rolig och sorglig och sann pa samma gang. Sa himla glad att jag kopte den, hade forvantat mig lite trevlig lasning liksom och istallet blev jag helt blown away.

    Ville bara saga det. 🙂

    E

  • Jazzhands, 11:30 am April 20, 2014:

    Detta var väldigt roligt att höra, Edie! Tack för att du skrev. <3

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen