Jazzhands

Omslag

Omslag i väder, omslag i livet. Överallt slår det om. Min näsa reagerar med bestörtning på björkarna som slår om till full blom. Min hjärna har varit seg på att reagera på att jag faktiskt slagit om från sjukskrivning till arbetsför och har en hög med jobb framför mig.
Men det mest intressanta är väl hjärtat och bröstet som fått ett omslag. I ordets alla betydelser. Ett lindrande plåster, en dunkande längtan.
Omslag i väder, omslag i livet.

Etiketter None

  • vickan, 4:06 pm April 30, 2014:

    Lindrande plåster låter bra. Och att du jobbar igen. Hos mig är det tungt men jag vet att det går att komma igenom och över det. Fyller dagarna med rutiner och rörelse.Going through the motions. Och dränker jag mig i Rosabotanica (jösses, man får inte nog!) och idag skumpa oxå. Ha en bra Valborg och 1a maj.

  • Jazzhands, 4:17 pm May 3, 2014:

    Rutiner och rörelse ska man verkligen aldrig, aldrig underskatta. Eller hoppet och tron på att det blir bättre. Jag glömmer ofta det och så blir man förvånad när våren kommer igen. Stor kram till dig.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen