Jazzhands

Andra sidan

Nämen hörrni, om man skulle kosta på sig lite lycka också? Omfamna det här med att det visserligen inte är vår i luften men i alla fall ljust. I alla möjliga bemärkelser. Min ångest har lättat. Jag trodde inte att den skulle göra det. Nu vill jag bara för all framtid minnas att livet också kan vara såhär. Ljusare.
Jag vill komma ihåg detta.
Jag vill kunna ta fram detta.
Jag vill kunna behålla detta.

Etiketter None

 • Lotta, 7:37 pm May 7, 2014:

  Härligt! Håll kvar känslan.

 • Maria, 6:56 am May 9, 2014:

  Hej Caroline!

  Läste ut din bok Inte helt hundra på några timmar igår.
  Omtumlande och ett slags uppvaknande. Framför allt bra!
  Gissar att du fått denna frågan förut men har du hört av killarna du skriver om?
  Och hur mår du nu, känner du dig starkare vad gäller relationer och kärlek?
  Känner igen mig grymt mycket i dig. Tack för läsningen!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen