Jazzhands

Skål!

satc__span
Har bestämt mig för att testa alkohol. Har aldrig gjort det förut så varför inte. Började lätt med en halv deciliter äckligt vin för några veckor sedan. Smakade en klunk öl (aldrig igen), smakade på en dry martini (minns inte hur det smakade bara att det var äckligt) för att sedan, i helgen, toppa allt genom att dricka en halv deciliter vodka med en massa pressad citron i. Det som hittills varit lättast att dricka. Mitt polska arv gör sig påmint, säger man.

Sedan tog jag en sömntablett som vanligt, tänkte inte på att man inte ska blanda alkohol och piller (har aldrig varit i närheten av att behöva tänka på sånt), och sov sedan som en stock, drömde att jag tog hand om en lemur som jag döpte till “Nollan” och någonting om att “fly tysken” på ett tåg. Vaknade, cyklade hem och sov sedan i tre timmar. Har inget direkt minne av detta men ett meddelande på FB till A lyder “Sks ts en ,ur nu” (= “Ska ta en lur nu”). Det får väl ändå ses som något slags bevis för någonting men jag vet inte direkt vad. Vaknade för övrigt kring sju, “kom på” att jag skulle till Julia och spela in TV-Dagspodd, och sprang iväg  i tron att jag var försenad, ylade förvirrat in i deras porttelefon och upplevde sedan det något tveksamma nöjet i att vara en halvtimme för tidig.

Ja, jag vet inte vad sens moralen är här riktigt eller hur Sommaren Med Alkohol kommer att se ut men det börjar ju intressant tycker jag. Har fått tips från olika håll om att nästa steg bör bli snaps eller fruktiga drinkar men jag vet inte jag. Drömmen om att bli en svensk Hunter S. har aldrig känts närmare även om målet är salongsberusning och inte illamående och dumdristigt beteende, givetvis. Tror själv på mjölkdrinkar, apropå Polen, men vi få se. Tips?

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen