Jazzhands

Dude, var är min butler?

beachcomber-royal-palm

Hemma igen. Saknar min butler. Saknar färsk mango till frukost och någon som håller ut stolen till en. Ångrar att jag aldrig simmade. Eller vaddå, simma kan man väl göra lite var som? Jag är badkruka och står för det. Någon simning blev det inte men väl en massa mango och couscous. Och så tjatade jag till mig ett besök i YSLs trädgård. Jag förhandlade mig till ett besök, och bytte bort åka-jeep-i-öknen. Men fick ändå win-win för jag fick äta lunch i ett tält i öknen till berbermusik i alla fall. PLUS besöka trädgården.
Nå.
Väl hemma går det uselt med romanen. Jag har nu strukit ungefär hälften och måste börja på ny kula. Säg inget till min redaktör.
Gud, jag behöver semester.
Skoja.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen